Arbeidsrecht advocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 010 - 798 05 79
Home > Ontslag
ontslag Rotterdam

Ontslag advocaat in Rotterdam

Ontslag advocaat nodig?

Wat is verstandig en belangrijk om te doen als u ontslag denkt te krijgen? Bereid ten eerste het gesprek goed voor, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Zorg ervoor dat u uw woordje klaar heeft, verzamel bijvoorbeeld alle mogelijke gegevens over uw functioneren. Vraag daarnaast advies aan een ontslag advocaat voordat u instemt met de ontslagregeling of een beëindigingsovereenkomst tekent. Woont u in Rotterdam of omgeving? Dan kunt u terecht bij een van onze advocaten. Wij vertellen u precies wat uw rechten en plichten zijn en welke stappen u moet ondernemen. Door onze jarenlange ervaring en benodigde kennis kunnen wij een advies op maat bieden. Onze ontslagrecht advocaten weten raad met elke situatie en zullen u tijdens het proces professioneel bijstaan!

Manieren voor ontslag

Ontslag houdt kortweg in dat uw arbeidsovereenkomst beëindigd wordt. Dit kan gebeuren op de volgende manieren:

  • Met wederzijds goedvinden
  • Door beëindiging arbeidsovereenkomst van rechtswege
  • Door het opzeggen van het arbeidscontract
  • Door ontbindingsuitspraak van de Kantonrechter
  • Ontslag op staande voet

Bent u in een van de bovengenoemde situaties beland? Of denkt u dat u binnenkort te maken krijgt met een ontslagprocedure werknemer? Voor bijstand door een ontslag advocaat kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rotterdam. Onze ontslagrecht advocaten zijn u graag van dienst! Als u vandaag nog belt, zorgen wij dat u binnen drie dagen bij ons terecht kan voor een afspraak.

Let op! Per 1 juli 2015 gelden er nieuwe regels binnen het ontslagrecht door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. De ontslagprocedure verandert en de ontslagvergoeding maakt plaats voor een transitievergoeding. Er geldt voor kleine bedrijven en oudere werknemers nog wel een overgangstermijn. Lees hier meer.

Menu