Arbeidsrecht advocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 010 - 798 05 79
Home > Contractenrecht
contractenrecht Rotterdam

Contractenrecht in Rotterdam

Uw contractenrecht expert

In de regio Rotterdam zijn wij naast uw advocaat op het gebied van arbeidsrecht, ook uw specialist op het gebied van contractenrecht. Onze advocaten hebben kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van contractenrecht.

Het contractenrecht speelt een belangrijke rol in de arbeidsovereenkomst tussen werkgever en werknemer. Dit deel van het recht houdt zich bezig met zaken als de duur en de beëindiging van overeenkomsten. Wij begrijpen als geen ander het belang van goed opgestelde contracten. Wij ondersteunen u in Rotterdam bij het opstellen van arbeidscontracten.

Contract voor bepaalde of onbepaalde tijd?

Een arbeidsovereenkomst, ook wel arbeidscontract genoemd, is een overeenkomst tussen werkgever en werknemer. Er is sprake van een arbeidsovereenkomst als:

  • het te verrichten werk beschreven staat;
  • de arbeid van reële economische waarde is;
  • de beloning voor het te verrichten werk vermeld staat;
  • de gezagsverhouding staat beschreven.

Een arbeidscontract kan voor bepaalde of voor onbepaalde tijd worden aangegaan. Het is van belang dat u als werkgever een werknemer niet eindeloos contracten voor bepaalde tijd kan blijven aanbieden. Twijfelt u over uw overeenkomst of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak.

Menu