Arbeidsrecht advocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 010 - 798 05 79
Home > Arbeidscontract opstellen
arbeidscontract opstellen Rotterdam

Arbeidscontract opstellen in Rotterdam

Arbeidscontract opstellen

Het lijkt eenvoudig, een arbeidscontract opstellen. Beide partijen, zowel werkgever als werknemer, ondertekenen dit en denken er niet meer aan tot het moment dat er problemen ontstaan. Pas op dat moment worden de eventuele gebreken en onjuistheden zichtbaar. Zorg ervoor dat dit voorkomen wordt en laat u bijstaan door een deskundig advocaat bij het opstellen van een arbeidscontract. Onze advocaten in Rotterdam hebben jarenlange ervaring op het gebied van arbeidscontracten opstellen en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn.

Verschillende soorten arbeidscontracten

Er zijn verschillende soorten arbeidscontracten op te stellen. Vaak geeft een werkgever eerst een contract voor bepaalde tijd. Dit betekent dat de overeenkomst geldt voor een bepaalde duur, bijvoorbeeld een half jaar of een jaar. Het kan ook voorkomen dat de overeenkomst wordt afgesloten voor de duur van een opdracht. In dat geval ligt de einddatum niet vast. Daarnaast kan er een arbeidscontract opgesteld worden voor onbepaalde tijd, ook wel een vast contract genoemd. Dit contract wordt vaak pas aangeboden als de werkgever overtuigd is van de kwaliteiten van de werknemer, maar moet bij verlenging na het derde tijdelijke contract verplicht worden aangeboden. Tot slot kan er een oproepovereenkomst worden afgesloten. Dit staat ook wel bekend als een nulurencontract of invalcontract.

Onze advocaat kan u in Rotterdam helpen met het opstellen van een arbeidscontract. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Menu