Arbeidsrecht advocaat nodig?
Bel vrijblijvend: 010 - 798 05 79
Home > Arbeidsconflict
arbeidsconflict Rotterdam

Arbeidsconflict in Rotterdam

Wat is een arbeidsconflict?

Wanneer er sprake is van een arbeidsconflict, is er een onenigheid waar meerdere partijen bij betrokken zijn. De meeste mensen denken enkel aan een conflict met hun werkgever, maar er is ook sprake van een arbeidsconflict wanneer er onenigheid is tussen verschillende werknemers of tussen leidinggevenden onderling. Er kunnen verschillende redenen zijn voor een arbeidsconflict. Zo kan dit gaan om ontslag, concurrentiebeding of arbeidsongeschiktheid.

Nadelige gevolgen

Wanneer er sprake is van een arbeidsconflict, is dit voor niemand leuk. Allereerst komt dit vaak de sfeer op de werkvloer niet ten goede. Daarnaast is het vaak zo dat de betrokken partijen minder productief werken wanneer zij verwikkeld zijn in een conflictsituatie. Tot slot kan het ook van invloed zijn op uw thuissituatie. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om zakelijk en privé gescheiden te houden en de problemen van het werk niet mee te nemen naar huis.

Schakel uw arbeidsrecht advocaat in

Een dergelijk arbeidsconflict kan hoog oplopen. In dat geval is het verstandig om een deskundige arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Ons kantoor in Rotterdam kan u hierin uitstekend bijstaan. Wij hebben hier geruime ervaring mee en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rotterdam. Als u vandaag nog een afspraak maakt, kunt u binnen drie dagen bij ons terecht.

Menu